CURS TEHNICIAN NUTRITIONIST

TIMISOARA

Prezentare generala a cursului

Acest curs se adresează persoanelor care vor să își desfașoare activitatea de consiliere în domeniul nutriției și al consumului de suplimente nutritive sau persoanelor care doresc să-și îmbogățească cunoștințele în domeniul alimentației omului sănătos și bolnav.

Nutriționistul este expertul care rezolvă diferitele probleme cu privire la o nutritie sănătoasă. Acesta lucrează în general în servicii de sănătate publică, unde colaborează cu medici specialiști pentru asigurarea unei nutriții echilibrate și curative în conformitate cu ultimele descoperiri medicale în acest domeniu.

Cursul de Tehnician nutriționistare ca scop formarea de personal calificat, în domeniul nutriției, asimilând noțiuni privind alimentația omului sănătos în diverse stări fiziologice, etape de vârste, alimentație pentru sportivi, alimentație în cazul unei boli, noțiuni și concepte de anatomie, fiziologie și fiziopatologie.

presentation
goal

Competente dobandite

 • Tehnologia informaţiei şi comunicaţiei aplicată;
 • Principiile alimentare şi valoarea nutritivă;
 • Metode de gastrotehnie;
 • Alimentaţia copiilor şi adolescenţilor;
 • Alimentaţia sportivilor;
 • Alimentaţia femeii gravide;
 • Alimentaţia bătrânilor;
 • Alimentaţia raţională în colectivităţi;
 • Alimentaţia în diferite boli;
 • Întocmirea meniurilor;
 • Rolul suplimentelor nutritive în alimentația omului modern.

Cursul acreditat de tehnician nutritionist

A fost conceput pentru a oferi tuturor oamenilor pasionati de un stil de viata sanatos, oportunitatea de a dobandi cunostinte temeinice de la profesionisti in domeniu. De asemenea cursul de Tehnician Nutritionist se adreseaza profesionistilor din domeniul fitness-ului care vor sa ofere informatii de nutritie cat mai corecte si complete clientilor lor.

Folosind ultimele informatii din domeniul nutritiei si principiile de baza ale unui stil de viata sanatos, participantii la cursul acreditat de Tehnician Nutritionist vor invata cum sa ofere informatii despre programe alimentare pentru mentinerea sanatatii clientilor, cum sa intocmeasca planuri alimentare pentru gestionarea greutatii persoanelor sanatoase, dar si programe pentru imbuntatirea performantelor sportive sau de crestere a masei musculare in cazul sportivilor.

Cui se adreseaza cursul de Tehnician Nutritionist?

Profesionistilor din domeniul fitness-ului care vor faca alegeri nutritionale corecte pe baza cunostintelor solide si concrete

Persoanelor care vor sa dobandeasca cunostinte despre nutritie, pe care sa le foloseasca in beneficiul propriu si al familiei/prietenilor pentru a adopta un stil de viata sanatos

Celor care vor sa lucreze in gradinite, scoli, institutii publice ca si colaborator tehnician nutritionist

Cursul acreditat de Tehnician Nutritionist a fost conceput pentru a permite instructorilor din domeniul fitness-ului si nu numai , sa ofere informatii de nutritie cat mai corecte si complete clientilor lor, pentru a-i ajuta pe cei interesati de un stil de viata sanatos sa dobandeasca cunostinte temeinice de la profesionisti in domeniu si pentru a le crea o baza solida de cunostinte celor care doresc sa profeseze ca si Tehnician Nutritionist.

Profesionistilor din domeniul fitness-ului vor face alegeri nutritionale pe baza cunostintelor solide si corecte, vor indruma si vor da sfaturi corecte cu privire la alimentative .Persoanelor care vor sa dobandeasca cunostinte despre nutritie, pe care sa le foloseasca in beneficiul propriu si al familiei/prietenilor pentru a adopta un stil de viata sanatos

agenda
agenda

De ce este bine sa urmezi cursul de tehnician nutritionist in cadrul RR GENERAL MENTOR

Rata obezitatii in Romania este in continua crestere, afectiunile cauzate de un stil de viata nesanatos sunt din ce in ce mai frecvente, iar pentru gestionarea corecta a acestor situatii este nevoie de persoane calificate ca Tehnician Nutritionist, cererea fiind din ce in ce mai mare.

Inca din prima zi la cursul acreditat de Tehnician Nutritionist la RR GENERAL MENTOR  veti invata cum sa generati schimbari pozitive in viata voastra sau a clientilor vostri in ce priveste alegerile nutritionale cu ajutorul unor strategii personalizate, bazate pe principii si practici nutritionale corecte oferite de trainerii RR GENERAL MENTOR .

Atributiile si limitarile tehnicianului nutritionist:

Tehnicianul nutritionist poate oferi sfaturi, recomandari generale, consultanta despre nutritie si mangementul greutatii, pentru persoanele sanatoase.

Poate colabora cu dieteticieni si personal medical, sprijinindu-le clientii in atingerea scopului.

Tehnicianul nutritionist nu poate oferi sfaturi, recomandari, diete, etc persoanelor cu probleme de sanatate, nu poate interpreta analize sau scrie retete.

Singurele persoane care pot prescrie diete in functie de patologii (probleme medicale) sunt DIETETICIENII NUTRITIONISTI

Taxa curs

Taxa Curs: 2800 RON

Taxa se poate achita în maxim 3 rate:
Rata I – 1000 lei la înscriere;
Rata II –1000 lei – conform contractului de formare profesională
Rata III – 800 lei – conform contractului de formare profesională

Taxa de curs include:

şcolarizare și suport (8 luni)

manuale de curs și anexe
sprijin în elaborarea proiectului final de examen

 

 Taxă examen final: 100 Lei

 Taxă de evaluare/ reevaluare: 300 lei (se va achită cu minim 7 zile înainte de examen, în cazul în care nu s-a susţinut din diferite motive examenul la data stabilită în contractul de formare profesională).

Discount-uri :

15% – 2380 lei pt. detinerea unui abonament la orice club de fitness din Romania.

20% – 2240 lei pt. plata integrala la inscriere.

cash-payment
agenda

Modulul 5: Servicii tip dezinfectie, deratizare

Obiectivele

Sa cunoasca notiunile privind importanta acestor servicii pentru asigurarea unui mediu fara risc pentru sanatate
Sa cunoasca notiunile privind aplicarea tehnicilor corecte in serviciile de curatenie
Sa cunoasca notiunile prviind personalul care lucreaza in unitatile de asistenta sanitara: particularitati ale acestor activitati in aceste unitati si aspecte legislative in domeniu
Factori de risc pentru sanatatea publica
Bolile infectioase: agenti patogeni, caile de transmitere
Principalele grupe de vectori si riscul pentru sanatate
Importanta acestor servicii pentru sanatatea publica
Notiuni generale despre curatenie, dezinfectie, sterilizare
Tehnici de aplicare
Particularitati ale serviciilor DDD in unitati medicale ( optional pentru personal care furnizeaza servicii de curatenie, dezinfectie in spitale)
Dezinsectia si deratizarea: metode de combatere, indicatii tehnice si instruirea personalului din unitatile de servicii

Diploma obtinuta

Dupa absolvirea cursului se elibereaza un certificat de absolvire recunoscut de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, insotit de suplimentul descriptiv care atesta competentele dobandite.

contract
card

Nota informativa

A nu se face confuzie între calificare pentru ocupația de:

 • TEHNICIANUL NUTRIȚIONIST

(cu acces de înscriere studii medii cu sau fără diplomă de bacalaureat, durată cursuri 7-10 luni),

 • MEDICUL/DOCTOR SPECIALIST ÎN DIABET NUTRIȚIE ȘI BOLI METABOLICE(cu studii licență și rezidențiat, cu  efectuarea de credite profesionale anuale necesare pentru libera practică) ,
 •  DIETETICIANUL/ NUTRIȚIONISTUL (cu acces de înscriere cu liceu finalizat cu diplomă de bacalaureat, durată studii de licență de minim 3 ani și participarea/ efectuarea de mastere și congrese ce oferă credite profesionale pentru libera practică) la acesta din urmă referindu-se Legea nr. 256/2015 (https://sgg.gov.ro/new/wp-content/uploads/2019/02/HG-ANEXA.pdf)

Formular inscriere curs

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
Cosul meu Produs sters. Restaureaza
 • No products in the cart.