CURS BUCATAR

TIMISOARA

Prezentare generala a cursului

Meseria de bucatar implica o serie de provocari deloc de neglijat, de la pregatirea meniurilor pana la responsabilitatile financiare. Munca unui bucatar este foarte solicitanta atat in plan fizic, cat si in plan mental. Ambele aspecte sunt deosebit de importante. Astfel, este nevoie sa stii cum sa pregatesti numeroase feluri de mancare, sa ai tehnica, sa fii creativ, sa comunici bine cu oamenii, sa gestionezi un buget si sa ai calitati de lider.

presentation
goal

Obiectivele Cursului

Deprinderea tuturor cunostiintelor necesare profesarii acestei meserii. Lucrul efectiv intr-o unitate de profil si invatarea particularitatilor meseriei; Posibilitatea de a va angaja prin intermediul firmei noastre. Tot mai multe firme private solicita personal calificat, de la firma noastra;

Agenda cursului

  • TEORIA – se desfasoara in sala de curs RR GENERAL MENTOR, Timisoara, Str. Francesco Griselini, nr. 2
  • PRACTICA – locatii partenere prin conventie
agenda
contract

Diploma obtinuta

Dupa absolvirea cursului se elibereaza un certificat de absolvire recunoscut de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, insotit de suplimentul descriptiv care atesta competentele dobandite.Certificatul de absolvire are recunoastere internationala daca este tradus si apostilat.

Modalitatea de plata

50% la inscriere si diferenta cu doua sapt. Inaintea examenului de absolvire

cash-payment
card

Acte necesare pentru inscriere

Ci, Certificat de nastere, Diploma de studii, Adeverinta medic;

Formular inscriere curs

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
Cosul meu Produs sters. Restaureaza
  • No products in the cart.