CURS BUCATAR
TIMISOARA
Prezentare generala a cursului
Meseria de bucatar implica o serie de provocari deloc de neglijat, de la pregatirea meniurilor pana la responsabilitatile financiare. Munca unui bucatar este foarte solicitanta atat in plan fizic, cat si in plan mental. Ambele aspecte sunt deosebit de importante. Astfel, este nevoie sa stii cum sa pregatesti numeroase feluri de mancare, sa ai tehnica, sa fii creativ, sa comunici bine cu oamenii, sa gestionezi un buget si sa ai calitati de lider.


Obiectivele Cursului
Deprinderea tuturor cunostiintelor necesare profesarii acestei meserii. Lucrul efectiv intr-o unitate de profil si invatarea particularitatilor meseriei; Posibilitatea de a va angaja prin intermediul firmei noastre. Tot mai multe firme private solicita personal calificat, de la firma noastra;
Agenda cursului
- TEORIA – se desfasoara in sala de curs RR GENERAL MENTOR, Timisoara, Str. Francesco Griselini, nr. 2
- PRACTICA – locatii partenere prin conventie


Diploma obtinuta
Dupa absolvirea cursului se elibereaza un certificat de absolvire recunoscut de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, insotit de suplimentul descriptiv care atesta competentele dobandite.Certificatul de absolvire are recunoastere internationala daca este tradus si apostilat.
Modalitatea de plata
50% la inscriere si diferenta cu doua sapt. Inaintea examenului de absolvire


Acte necesare pentru inscriere
Ci, Certificat de nastere, Diploma de studii, Adeverinta medic;