CURS CHEF BUCATAR
TIMISOARA
Prezentare generala a cursului
CHEF BUCATAR asigura pregatire profesionala de specialitate in vederea insusirii competentelor si abilitatilor necesare desfasurarii activitatilor specifice domeniului tehnologiei alimentare.


Competente dobandite
- Istoria Gastronomiei
- Managementul resurselor umane, Leadership
- Coordonarea activitatii de productie si a calitatii
- aplicarea corecta a procedurilor HACCP
- Strategii pentru dezvoltarea meniului
- Ingineria meniului
- Achizitii
- Stoc control
- Food cost
- Nutritie
- Tendinte in Gastronomia moderna si Art plating
- Guest chefs demonstration
Agenda cursului
Cursantii studiaza despre eficienta in bucatarie, food cost si ingineria meniului, despre utilizarea ingredientelor de sezon si alcatuirea meniurilor si participa la diverse demonstratii impreuna cu bucatari sefi instructori din cadrul cursului. Cursul se bazeaza pe aplicatii practice si lectii interactive
Cursantii sunt incurajati sa iasa din zona de confort si sa-si duca creativitatea la limita maxima in care pot crea un produs exceptional si inovativ


Conditii de acces
- Calificare bucatar
- Experienta in domeniu (minim 3 ani)