CURS CHEF BUCATAR

TIMISOARA

Prezentare generala a cursului

CHEF BUCATAR asigura pregatire profesionala de specialitate in vederea insusirii competentelor si abilitatilor necesare desfasurarii activitatilor specifice domeniului tehnologiei alimentare.

presentation
goal

Competente dobandite

  • Istoria Gastronomiei
  • Managementul resurselor umane, Leadership
  • Coordonarea activitatii de productie si a calitatii
  • aplicarea corecta a procedurilor HACCP
  • Strategii pentru dezvoltarea meniului
  • Ingineria meniului
  • Achizitii
  • Stoc control
  • Food cost
  • Nutritie
  • Tendinte in Gastronomia moderna si Art plating
  • Guest chefs demonstration

Agenda cursului

Cursantii studiaza despre eficienta in bucatarie, food cost si ingineria meniului, despre utilizarea ingredientelor de sezon si alcatuirea meniurilor si participa la diverse demonstratii impreuna cu bucatari sefi instructori din cadrul cursului. Cursul se bazeaza pe aplicatii practice si lectii interactive

Cursantii sunt incurajati sa iasa din zona de confort si sa-si duca creativitatea la limita maxima in care pot crea un produs exceptional si inovativ

agenda
card

Conditii de acces

  • Calificare bucatar
  • Experienta in domeniu (minim 3 ani)

Formular inscriere curs

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
Cosul meu Produs sters. Restaureaza
  • No products in the cart.