CURS DE BARMAN
TIMISOARA
Prezentare generala a cursului
Barmanii servesc la bar băuturi alcoolice şi nealcoolice si sfătuiesc clienţii în alegerea vinurilor. Se ocupa de aprovizionarea cu bauturi de diferite sortimente, cu prepararea si servirea lor intr-unlocal de alimentatie publica (restaurant, bar, bufet). Barmanii fac propuneri de aprovizionare abarului cu sortimente de bauturi variate si in cantitati suficiente fata de cerintele consumului,gestioneaza bauturile, utilajul si inventarul de servire.Prepararea bauturilor, cere din partea barmanului atentie pentru respectarea amestecurilor si aexactitatii cantitatilor pprevazute sau solicitate.In activitatea sa, barmanul foloseste diverse materiale: carnetel, creion, moneda divizionara, listede bauturi, borderou de plati si bonuri de marcaj. Pentru serviciul propriu-zis sunt necesare:frapiere, pahare, sticle, platouri, clesti, servete.
Obiectivele Cursului
1. Mentinerea unui loc de munca sigur si curat
2. Organizarea locului de munca in vederea inceperii activitatii
3. Curatarea si depozitarea obiectelor de inventar
4. Gestionarea stocurilor de bauturi si materiale necesare
5. Incasarea contravalorii serviciilor oferite
6. Pregatirea bauturilor de bar
7. Pregatirea tonomatelor de servire
8. Preluarea comenzilor clientilor
9. Servirea clientilor la bar
Agenda cursului
- TEORIA- se desfasoara in sala de curs RR GENERAL MENTOR, Timisoara, Str. Francesco Griselini, nr. 2
- PRACTICA – locatii partenere prin conventie
Diploma obtinuta
Dupa absolvirea cursului se elibereaza un certificat de absolvire recunoscut de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, insotit de suplimentul descriptiv care atesta competentele dobandite.Certificatul de absolvire are recunoastere internationala daca este tradus si apostilat.
Modalitatea de plata
50% la inscriere si diferenta cu doua sapt. Inaintea examenului de absolvire
Acte necesare pentru inscriere
Ci, Certificat de nastere, Diploma de studii, Adeverinta medic;