DESPRE NOI
DESPRE CURSURI
VALORI
Despre noi 01

Despre noi

RR General Mentor

RR General Mentor un punct de reper al dezvoltarii profesionale pe plan local.
RR General Mentor este acreditat de Consiliul National de Formare a Adultilor autorizate in conformitate cu prevederile OG. nr. 129/2000 si HG 522/2003 privind formarea profesionala
RR GENERAL MENTOR pune accent pe calitatea ridicata a serviciilor, lectorii fiind specialisti in domeniile pentru care se organizeaza cursuri.

Despre cursuri 02

Despre cursuri

Cursuri calificate

Cursurile de calificare se adresează atât societăţilor comerciale cât şi persoanelor fizice, studenţilor sau tinerilor absolventi de liceu cu sau fara bacalaureat, ce doresc să urmeze un curs din diverse motive.

Portofoliul RR GENERAL MENTOR cuprinde meserii in diferite domenii ; servicii hoteliere, alimentare , vanzari , sanatatea muncii, Fitness si intretinere corporala, agricultura etc;

Valori 03

Valori

Clientii nostri

Din dorinta de a raspunde solicitarilor clientilor nostri, am introdus în oferta noastra cele mai atractive programe de formare, oferind flexibilitate în parcurgerea acestora, cursurile fiind structurate pe module de pregatire teoretica si practica. Pregatirea teoretica se desfasoara în salile proprii de curs sau la sediul clientilor( persoane juridice), fiind asigurata de traineri profesionisti, experti în diferite domenii.

Pregatirea practica se desfasora la unitatile la care RR GENERAL MENTOR are semnata conventia de colaborare.

Certificatele de absolvire au antetul MEC si MMSSF si au timbru sec aplicat de CNFPA, având regimul actelor de studii.

La cerere, se poate aplica si apostilarea, care va confera recunoasterea diplomei în toate tarile .

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
Cosul meu Produs sters. Restaureaza
  • No products in the cart.