CURS COFETAR PATISER

TIMISOARA

Prezentare generala a cursului

Cofetarul se ocupa in principal cu prepararea produselor de cofetarie, realizarea decoratiunilor pentru produsele de cofetarie, ambalarea si pregatirea pentru comercializare a produselor, exploatarea echipamentelor pentru copt si racit, precum si cu asigurarea aprovizionarii cu materii prime si produse alimentare, manipularea, conservarea si depozitarea materialelor si produselor alimentare.

presentation
goal

Obiectivele Cursului

  • Aplicarea normelor igienico-sanitare.
  • Aplicarea normelor NPM si PSI.
  • Asigurarea aprovizionarii cu materii prime si produse alimentare.
  • Organizarea si intretinerea locului de munca.
  • Planificarea activitatii proprii.
  • Ambalarea si pregatirea pentru comercializare a produselor.
  • Asigurarea calitatii produselor.
  • Exploatarea echipamentelor pentru copt si racit.
  • Exploatarea echipamentelor pentru pregatirea semifabricatelor de patiserie.
  • Manipularea, conservarea si depozitarea materialelor si produselor alimentare.
  • Prepararea semipreparatelor de patiserie.
  • Realizarea decoratiunilor pentru produsele de cofetarie/patiserie.
  • Legislatia muncii.

Agenda cursului

  • TEORIA – se desfasoara in sala de curs RR GENERAL MENTOR, Timisoara, Str. Francesco Griselini, nr. 2
  • PRACTICA – locatii partenere prin conventie
agenda
contract

Diploma obtinuta

Dupa absolvirea cursului se elibereaza un certificat de absolvire recunoscut de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, insotit de suplimentul descriptiv care atesta competentele dobandite.Certificatul de absolvire are recunoastere internationala daca este tradus si apostilat.

Modalitatea de plata

50% la inscriere si diferenta cu doua sapt. Inaintea examenului de absolvire

cash-payment
card

Acte necesare pentru inscriere

Ci, Certificat de nastere, Diploma de studii, Adeverinta medic;

Formular inscriere curs

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
Cosul meu Produs sters. Restaureaza
  • No products in the cart.