CURS OSPATAR
TIMISOARA
Prezentare generala a cursului
Comportamentul profesional propriu il transforma pe ospatar intr-o persoana cu o psihologie aparte si de asemena, o persoana manierata, fapt care se va reflecta si in viata sa particulara.
Are sansa sa lucreze si sa cunoasca in acelasi timp lumea, ca insotitor de bord pe cursele aeriene, pe navele fluviale sau maritime, pe vagoanele restaurant ale cailor ferate, precum si ca angajat in restaurantele din strainatate, unde este ceruta destul de frecvent o asemenea forta de munca.
Un alt argument ce pledeaza in favoarea alegerii profesiei de ospatar este acela, ca de la meseria de ospatar, in urma unor scolarizari de profil, se poate ajunge, asa cum au fost nenumarate cazuri, la functii de conducere.


Obiectivele Cursului
- Asigurarea calitatii
- Dezvoltare personala
- Igiena si securitatea muncii
- Lucrul in echipa
- Organizarea activitatii unitatilor de alimentatie si turism
- Promovarea produselor si serviciilor
- Psihologia consumatorului
- Evidenta operativa
- Servirea preparatelor
- Servirea bauturilor
- Alcatuirea meniurilor
- Comportament profesional.
Agenda cursului
- TEORIA – se desfasoara in sala de curs RR GENERAL MENTOR, Timisoara, Str. Francesco Griselini, nr. 2
- PRACTICA – locatii partenere prin conventie


Diploma obtinuta
Certificat de calificare profesionala pentru meseria de „Ospătar”. Certificatele sunt recunoscute naţional şi internaţional
Modalitatea de plata
50% la inscriere si diferenta cu doua sapt. Inaintea examenului de absolvire


Acte necesare pentru inscriere
Ci, Certificat de nastere, Diploma de studii, Adeverinta medic;