Blog

Veste buna!

A aparut Ordonanta de urgenta 32 din 26 martie 2020 care precizeaza la Articolul IX, urmatoarele

(1) Pe perioada stării de urgenţă instituite prin Decretul nr. 195/2020 privind instituirea stării de urgenţă pe teritoriul României, pregătirea teoretică a programelor de formare profesională în condiţiile Ordonanţei Guvernului nr. 129/2000 privind formarea profesională a adulţilor, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, cu excepţia programelor de nivel de calificare 1, se poate desfăşura şi în sistem online, cu notificarea comisiei de autorizare, însoţită de dovada accesului la internet şi a deţinerii de mijloace electronice, pentru fiecare cursant în parte.

(2) Notificarea comisiei de autorizare se face în condiţiile art. 30 din Ordonanţa Guvernului nr. 129/2000 privind formarea profesională a adulţilor, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, prin poşta electronică, iar dovada prevăzută la alin. (1) se face cu următoarele documente, după caz:
a) contracte de închiriere sau de punere la dispoziţie de mijloace electronice, încheiate de către furnizorul de formare autorizat cu terţi, şi procesul-verbal de predare a acestora către fiecare cursant în parte;
b) declaraţie pe propria răspundere a fiecărui cursant că are acces la internet şi la mijloacele electronice necesare parcurgerii pregătirii teoretice, semnată şi datată.

(3) La încetarea stării de urgenţă furnizorul de formare autorizat este obligat să testeze cursanţii în vederea verificării însuşirii noţiunilor de teorie parcurse în sistem online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
Cosul meu Produs sters. Restaureaza
  • No products in the cart.