igiena-alimentara
31
aug.
  • Cosmina
  • 439 (inregistrati)
  • (1 Recenzie)

Notiuni fundamentale de igiena si sanatatea muncii  privind aplicarea normelor in unitatile de alimentatie publica

 Modul 1/ Nivel 2

  1. IGIENA UNITATILOR ALIMENTARE
  1. TRANSPORTUL, DEPOZITAREA SI PREPARAREA ALIMENTELOR
  1. IGIENA PERSONALULUI DIN UNITATILE ALIMENTARE

 

Instruire cu durata 12 ore / valabil 1 luna

Hotărârea de Guvern nr. 857/2011, publicată în Monitorul Oficial nr. 621, din 1 septembrie 2011 reglementează sancţiunile aplicabile în cazul nerespectării normelor de Igiena. Lipsa unui Certificat de instruire, privind însuşirea Noţiunilor Fundamentale de Igienă se pedepseşte cu o amendă de la 500 lei la 1.000 lei pentru persoanele fizice, respectiv cu amenda de la 5.000 lei la 10.000 lei pentru persoanele juridice care angajează şi lucrează cu personal căruia îi lipseşte această atestare.

Continut curs

Invatare totala:4 lectii/ 1 test Time: 4 saptamani
  • Capitol 1: Igiena unitatilor alimentare  0/1

    • Lectura1.1
  • Capitol 2: Transportul, depozitarea si prepararea alimentelor  0/1

    • Lectura2.1
  • Capitol 3: Igiena personalului din unitatile alimentare  0/1

    • Lectura3.1
  • Test final  0/1

    • Quiz4.1
  • Obtinere certifiat  0/1

    • Lectura5.1

Regulament

Despre cursul on-line INSCRIERILE SE FAC PRIN FORMULARUL ONLI-NE , INSCRIEREA ESTE FACUTA IN MOMENTUL EFECTUARII PLATII , PRIN PRIMIREA USER SI PAROLA . IN MOMENTUL IN CARE VA VETI AUTENTIFICA VETI AVEA ACCES LA SUPORTUL DE CURS PENTRU CARE ATI SOLICITAT INSCRIEREA. Cursul on-line  este disponibil pe platforma RR GENERAL MENTOR, care permite parcurgerea materialelor de studiu oricand( perioada alocata in functie de cursul solicitat), indiferent de locatie, in ritmul propriu de asimilare a informatiilor, avand posibilitatea pe toata durata cursului, de a relua informatiile necesare pentru aprofundare. Pe tot parcursul programului de studiu vei beneficia de consultanta din partea specialistilor nostri in domeniu, dar si de asistenta tehnica pentru utilizarea platformei. Suportul de curs este structurat pe capitole tematice a caror parcurs faciliteaza insusirea notiunilor teoretice. La sfarsitul cursului LA FINALIZAREA CURSULUI VETI AVEA ACCES LA UN TEST PRIN REZOLVAREA TETULUI  VETI PRIMI ADEVERINTA CONFORMA  INSTRUIRII  . DUPA EMITEREA ADEVERINTEI DE INSTRUIRE IN TERMEN DE 6 LUNI VETI FI PROGRAM LA EXAMENUL FINAL, IN URMA CARUIA VETI PRIMII DIPLOMA EMISA DE DIRECTIA DE SANATATAE PUBLICA Procesul de evaluare și certificare pentru DIPLOMA DSP   se face având la bază Ordinul nr. 1225/2003 privind aprobarea Metodologiei pentru organizarea și certificarea instruirii profesionale a personalului privind însușirea noțiunilor fundamentale de igienă Prin urmare, certificatul se va obtine prin promovarea examenului care  a dovedit că are cunoștințele și deprinderile necesare efectuării activităților descries. EXAMENELE SE DEFASOARA LA SEDIUL RR GENERAL METOR  

Instructor

5.0

1 Calificativ

5 stele
100%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
  • RADUCAN ELENA

    elena

    foarte usor si la indemna !
120 lei

Diploma eliberata de Directia de Sanatate Publica

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
Cosul meu Produs sters. Restaureaza
  • No products in the cart.