
- Sanatate
- 439 (inregistrati)
-
Notiuni fundamentale de igiena si sanatatea muncii privind aplicarea normelor in unitatile de alimentatie publica
Modul 1/ Nivel 2
- IGIENA UNITATILOR ALIMENTARE
- TRANSPORTUL, DEPOZITAREA SI PREPARAREA ALIMENTELOR
- IGIENA PERSONALULUI DIN UNITATILE ALIMENTARE
Instruire cu durata 12 ore / valabil 1 luna
Hotărârea de Guvern nr. 857/2011, publicată în Monitorul Oficial nr. 621, din 1 septembrie 2011 reglementează sancţiunile aplicabile în cazul nerespectării normelor de Igiena. Lipsa unui Certificat de instruire, privind însuşirea Noţiunilor Fundamentale de Igienă se pedepseşte cu o amendă de la 500 lei la 1.000 lei pentru persoanele fizice, respectiv cu amenda de la 5.000 lei la 10.000 lei pentru persoanele juridice care angajează şi lucrează cu personal căruia îi lipseşte această atestare.
Continut curs
-
Capitol 1: Igiena unitatilor alimentare
-
Capitolul 1: Igiena unitatilor alimentare
-
-
Capitol 2: Transportul, depozitarea si prepararea alimentelor
-
Capitolul 2: Transportul, depozitarea si prepararea alimentelor
-
-
Capitol 3: Igiena personalului din unitatile alimentare
-
Capitol 3: Igiena personalului din unitatile alimentare
-
-
Test final
-
Test notiuni fundamentale de igiena Modulul1/Nivel2
-
-
Obtinere certifiat
-
Adeverinta Igiena modul1/nivel2
-
Regulament
-
foarte usor si la indemna !